Installera Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids kan installeras på ditt barns dator och på en familjedator som ditt barn använder. Du behöver inte använda Kaspersky Safe Kids på en dator som ditt barn inte använder.

Beroende på ditt barns ålder kan du installera applikationen och ställa i användarregler på enheten själv eller med ditt barn. Våra råd till föräldrar hjälper dig att föra en diskussion med ditt barn om att installera Kaspersky Safe Kids.

Du kan ladda ner Kaspersky Safe Kids från My Kaspersky-webbplatsen eller från Kaspersky-webbplatsen.

Obs! Internetåtkomst krävs för att installera, använda och uppdatera Kaspersky Safe Kids.

Läs hårdvaru- och mjukvarukraven innan installationen.

Installera Kaspersky Safe Kids

Efter att du har installerat Kaspersky Safe Kids på din Mac, kan du fortsätta med att ge tillstånd och första installation.